Kass

Ja, jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Jag har haft så otroligt mycket att göra och det får tyvärr gå ut över bloggen. Idag är jag arg och ledsen så tänker bara gå ner till mina bröder och äta grillat kött med pommes och sedan åka iväg till mig pojkvän.


Första och sista

Idag får ni bara ett inlägg. Första och sista inlägget idag får handla om vad jag ska göra. Har precis kommit hem från Trelleborg där jag fick träffa några saknade vänner från Båstad. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka ner till byn och äta med min vän Johanna.
Vid sjutiden åker vi vidare in till Malmö och hem till min pojkvän där vi ska umgås och dricka lite gott med fina personer. Kramar.


Nya naglar

Känner mig tusen gånger fräschare när jag har påbyggda naglar!! Nu ska jag duscha snabbt innan jag ska bädda ner mig i sängen. Godnatt.


Just nu

img_4991 (MMS)

Jag bygger på mina naglar. (mobilblogg)



Arg tjej

Idag bråkar jag med min mamma.. Det gör mig förbannad.
Just nu har jag stängt in mig på mitt rum med popcorn- det får bli min middag ikväll. Tänkte sätta på en film och vänta på att hon ska komma och be om ursäkt för hur hon har betett sig idag, blä. Hittade en söt bild på mig från när jag var lite mindre när jag städade förresten.


Roligt att städa

Det är hemskt att jag har fått det intresset. Jag älskar att städa. Det måste vara perfekt i mitt rum annars får jag panik. Just nu är det bara min "walkin-closet" som är stökig. Får hoppas att mammas kläder kan förflyttas så att jag kan få ordning där. Eftersom det är dåligt väder och jag har ett tråkigt liv så städar jag idag- love it.
obäddad säng.. GogogoOGo.


Städkväll

Jag drog iväg och tränade vid sjutiden. Helt ensam satte jag på mig rullorna och åkte iväg till träningen. Det fick bli Step/ Core idag och eftersom det var en fortsättningskurs så hängde jag inte riktigt med -men trött var jag.
Direkt efter träningen gick jag över till min älskade granne Emma och tänkte prata lite med henne och vår andra vän Johanna men så blev det inte.. Emmas rum var kaos och som den perfektionist jag är så städade jag det tillsammans med dom två. Nu ska jag sova. Det är jag värd.
Före- och efter-bild.


Testar mobilblogg

Det funkar hyfsat bra än så länge. Skönt att kunna uppdatera om det händer något viktigt, hehe.



Style By Tyra

Nämnde i mitt förra inlägg att jag har köpt en bikini från Style By Tyra. Jag köpte även en ring, en ear-cuff och ett armsmycke. Jag har inte riktigt förstått mig på armsmycket ännu men ni får bilder på mina andra inköp. Kramar
LÄNK TILL EAR-CUFF
LÄNK TILL RINGEN


Soligt

Idag är det självklart fint väder ute. Den dagen då jag inte orkar ligga ute i solen eftersom jag har så hög feber. Istället satte jag på mig min nya fina bikini från Style By Tyra och la mig i sängen och kollade på Fame. FINT
Ni får lite smygbilder på den. Vill helst inte visa brösten i bloggen -hehe.
LÄNK TILL BIKININ


Måndagskvällen



Sjuk

Igår blev det ingen uppdatering eftersom jag åkte direkt till Danmark när jag vaknade. Blev lite rundor i stan tillsammans med Sofia, Diana, Maja och deras tre kompisar från Åre som är på besök. Det var mysigt. Vid sextiden tog jag och Sofia tåget hem och lagade lite middag till oss och under tiden som vi gjorde det så började jag få hög feber. Jag frös otroligt mycket och halsen värkte mer och mer för varje minut, så jag åkte hem.
Nu har jag precis vaknat upp hemma i min egna säng och ska laga lite mat till mig och hoppas att jag blir bättre. Efter maten lovar jag att jag ska ladda upp lite bilder från i måndags då vi var hemma hos Sofia med lite folk. Kramar!


Nya saker till rummet

Har precis kommit hem från IKEA. Köpte inte speciellt mycket utan gick mest runtoch kollade på deras "lägenheter". Älskar det.
Jag fick med mig en spegel hem -underbart! Har inte haft en spegel på mitt rum sen jag bytte rum för tre år sedan. Köpte även tre nya ljushållare. Kan inte få nog av ljus. Har just nu 20 ljus tända, exakt. Ska hoppa in i duschen snabbt nu och sen kommer min pojkvän och hämtar mig så att jag kan göra lite ärenden. Puss på er!


Pojkvänstid

Igår var jag med min underbara pojkvän här hemma hos honom. Nu har jag nyss vaknat till liv och ska snart åka iväg eftersom han ändå inte är hemma, hehe.. Blir en runda till IKEA med mamma innan jag åker hem och träffar tjejerna.


Sjuk och trött

Hej sötnosar.
Idag har jag bara legat i min säng tillsammans med min pojkvän och kollat på bartenderskolan. Jag är sjuk -har absolut ingen röst kvar just nu och jag är väldigt trött. Vi hade jättetrevligt hemma hos Linda igår tillsammans med alla tjejerna och även några killkompisar till oss. Jag drog hem runt ett tiden och låg sedan och kollade på film eftersom jag inte kunde somna. Drygt.
Snart kommer min pojkvän tillbaka hit och då ska jag laga lite middag och göra mig iordning tills ikväll då det blir singstar hemma hos Johanna med tjejerna. Ni får lite dåliga kamerabilder på mig och Emma från igår. Kramar!


Goda drinkar

Ikväll blev det en fin kväll tillsammans med tjejerna igen. Vi har precis börjat blanda goda drinkar i köket hemma hos Linda och alla är glada och taggade. Det blir en bra kväll.
Två av mina fina tjejer Johanna& Linda.


Mys i min OnePiece

Jag ligger i min säng idag och kollar på bartenderskolan. Det är okej att ha dagar då man verkligen bara ligger i sin säng va? Jag hoppas det för så är mina planer idag.
Sängen + bartenderskolan + min OnePiece + popcorn! Fin kväll.


Ont i magen

Jag blir så orolig och ledsen när jag hör vad som har hänt i Norge. Att katastroferna bara närmar oss mer och mer. Vad är det för människor som lever på våran jord?
Videon får mig till att gråta. Jag blir så chockad och ledsen.
Rest in peace


Kärlek

Min bara min - Joachim Björviken 

I could watch you for a lifetime
You're my favourite movie
A thousand endings
You mean everything to me
I never know what's coming
Forever fascinating
Hope you don't stop running
To me 'cause I'll always be waiting


Fin kväll hos Diana

Nu är jag hemma hos Diana tillsammans med mina fina tjejer. Vi sitter och pratar om allt möjligt och dricker lite gott till det. Älskar att bara vara vi tjejer -då är livet som bäst.
Hoppas att ni har en bra kväll.


Träningen är igång

Jag är en väldigt lat person. Egentligen så älskar jag att röra på mig -men gör jag det? Nej. Inte förrän nu.

För någon vecka sedan så hade min mamma sin vän Marianne på besök. Vi satt utomhus och pratade medan dom åt räkor och drack vin. Helt plötsligt började Marianne att bli lite irriterad på mig och mamma, mest mamma.. Eftersom vi inte tränar. Lite senare in på kvällen så bokade jag in både mamma och Marianne på ett Indoor-walkingpass veckan därpå och det var då det började.
Nu har jag och mamma tränat två gånger tillsammans. Jag vet att det inte är mycket men att jag faktiskt tar mig dit (och stannar kvar hela passet) är ett under, hehe. Idag ska jag iväg till Formtoppen i Höllviken för första gången på tre år för att träna mitt tredje pass för dessa två veckorna. Det blir Core och det verkar roligt -faktiskt.
För er som inte vill ta er till gymmet. Kör på träning hemma!


Ny blogg

Hej alla söta.
Jag blev sugen på att skriva när jag vaknade idag och kände att jag saknade min blogg. Det första jag gjorde var att logga in på blogg.se och radera min förra -för att kunna börja om på nytt och det tänker jag göra nu. Jag vet att mina före detta läsare har tröttnat på att kolla in här eftersom jag inte har bloggat på snart ett år. Vi får helt enkelt hoppas att ni hittar tillbaka snart.
Kramar!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!